Hur man sätter i tejp löshår

Guide för att sätta i tejp löshår

Vill du välja en skonsam, snabb och enkel metod för att sätta i löshår? Då är tejp löshår perfekt för dig. Följ denna guide för att enkelt sätta i ditt tejp löshår!

tejp löshår + ghd verktyg

Vad du behöver: En pinnkam och en hårborste, din hårförlängning, klämmor eller hårtofsar att dela upp håret med, en sax och en spegel.

  1. Om du är ute efter ett tjockare, men inte längre hår, räcker det med 2-3 paket tejplöshår. För en hel hårförlängning krävs 4-6 paket och om du vill ha extra fylligt hår rekommenderas 6-10 paket. Det finns många olika färger och längder att välja mellan. Välj och blanda för att skapa den perfekta frisyren.brunt hårchloe's tejp löshår #4 & #6
  2. Börja med att tvätta ditt hår grundligt. Ett djuprengörande schampo utan oljor är att rekommendera, men tänk på att inte använda något balsam under denna tvätt då det kan få tejpförlängningen att sitta sämre. Undvik även stylingprodukter!
  3. När ditt hår är torrt och rent skapar du en bena i nacken. Fäst sedan undan det resterande håret så att du har en rak och fin linje att arbeta med. Tänk på att lämna tillräckligt med hår kring sidorna av ditt huvud och i nacken för att enkelt kunna sätta upp det i en frisyr utan att löshårets fästen syns.
  4. Mät ut hur många hårslingor du får plats med på den bena du skapat.
  5. Ta bort skyddspapperet på den bit av löshår som du nu ska fästa. Vidrör inte limmet då det försämrar hållbarheten. Börja genom att applicera en hårslinga med tejpen cirka 3-5 millimeter nedanför benan.fästa tejp löshår
  6. Tryck till så den fästs ordentligt och lyft försiktigt upp slingan. Ta bort eventuella hårstrån som inte fastnat i tejpen. Placera en ny tejpslinga på undersidan så att en lagom mängd av ditt hår håller upp förlängningen. Pressa ihop ordentligt med fingrarna eller använd en tång.fästa tejp löshår steg 6fästa tejp löshår steg 6
  7. Fortsätt att sätta i ditt löshår genom att skapa nya raka benor. Den andra benan ska vara omkring 2-3 centimeter ovanför den första. Tejpslingorna ska sitta tätt emot varandra på den raka linjen, men var försiktig så att ingen överlappning sker.fästa tejp löshår steg 7
  8. För att minimera risken av synliga löshårsfästen bör tejpen i sidosektionerna på huvudet fästas något annorlunda. Skapa en bena från ögonbrynet med en lätt lutning bak mot nacken. Det är viktigt att linjerna på sidosektionerna är i samma höjd på båda sidorna. Fäst tejpfästena med samma metod som tidigare. Tejpfästena går att försiktigt klippa på hälften, på så sätt blir appliceringen lättare i början av sidosektionerna. fästa tejp löshår steg 8sätta i tejp löshår
  9. När du är nöjd med din förlängning släpper du ut och borstar genom håret. Efter 24 timmar kan du tvätta ditt hår. Undvik att få balsam och stylingprodukter på tejpfästena och sätt om håret efter 6-8 veckor.

Before and Afterföre och efter tejp löshår

Svårare än så är det inte 🙂 Lycka till!

 

 

Gilla och följ oss 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *